maandag 19 september 2016

Verkopen samenvatting

Verkopen samenvatting

Keywords: Verkopen samenvatting, samenvattingen verkopen, uittreksels, boekverslag, samenvattingen, Stuvia.

Verkopen samenvatting

Verkoop boeksamenvattingen, uittreksels, aantekeningen, scripties, uitwerkingen, projecten en andere studiedocumenten. Je kunt samenvattingen uploaden van verschillende opleidingen en van de verschillende niveaus. Cursussen, mavo, havo, vwo, MBO, HBO of Masteropleidingen.
Vanaf 2011 is het verkopen van samenvattingen begonnen. De website Stuvia was hiermee begonnen. Er waren al website die samenvattingen verkochten maar hier kreeg de student niet voor betaald. Het idee is eigenlijk heel eenvoudig. Het is een markt waarop jij de samenvatting verkoopt.
Op dit moment verdienen veel studenten honderden euro’s met de verkoop van samenvattingen. Er zijn zelf studenten die duizenden euro’s hebben verdiend. Wil jij dit ook maak dan samenvattingen van volledige boeken maar ook van nieuwe boeken (2015 of 2016). Begin met een verkoopprijs tussen de twee en vier euro. Als jij merkt dat de samenvatting veel verkocht wordt kun je altijd de verkoopprijs aanpassen. Kijk ook goed naar de reviews die jij krijgt!

Schrijf je gratis in

 

Verkopen samenvatting

 

Verkopen samenvatting, hoe werkt dit precies?

Ontwerp:

Ontwerp een samenvatting of ander document en deel deze met andere studenten. Je kan documenten in verschillende categorieën maken. Dit zijn onder andere: samenvattingen, uittreksels, boekverslagen, aantekeningen, project opdrachten, scripties en oefenvragen. Ook scholieren op het voortgezet onderwijs kunnen documenten verkopen. Er is veel vraag naar!

Registreer:

Het inschrijven bij KennisDelen is gratis. Binnen 10 minuten staat jouw samenvatting online en wordt het gedeeld met andere studenten. Je mag zelf bepalen of je de studiematerialen gratis deelt of dat je een vergoeding voor je document vraagt. Vraag niet teveel, want dan is de kans dat je wat verkoopt erg klein. Begin met een verkoopprijs van rond de 3 euro.
Het registreren en uploaden duurt slechts 10 minuten en je documenten staan direct te koop. Je hebt er geen omkijken naar en alles wordt voor je geregeld! Wil je extra inkomsten genereren, deel dan de Kennisdelen link van jouw samenvatting op de Social media of op andere websites.

Registreer je gratis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten